LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Ontmoet Sandfirden Technics tijdens Electric & Hybrid Marine World Expo 2017

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op Electric & Hybrid Marine World Expo

  Wanneer: 6-8 juni 2017
  Waar: RAI, Amsterdam
  Stand no.: 7080
  Aanmelden: Online registration

   

  ElectricHybridMarineWorldExpo2017

   

  Elektric & Hybrid Marine World Expo wordt van 6-8 juni 2017 gehouden in RAI Amsterdam en is uitsluitend bestemd om de nieuwste elektrische en hybride aandrijftechnologieën en componenten te tonen.

  Sandfirden Technics en Liebherr gaan een samenwerkings- verband aan voor de ontwikkeling van hybride voortstuwings- systemen. Electric & Hybrid Marine World Expo 2017 is het perfecte moment om deze samenwerking te introduceren.

  Sandfirden Technics is gespecialiseerd in diesel- en gasgeneratorsets, met een lange traditie in de maritieme industrie. Binnen het kader van deze samenwerking zal Sandfirden Technics het belangrijkste aanspreekpunt voor klanten zijn en complete one-stop-oplossingen bieden.

  Als onderdeel van de overeenkomst zal Liebherr complete aandrijfsystemen leveren vanaf 200 kW vermogen per aandrijving, inclusief generatoren, elektromotoren, schakelapparatuur, frequentieomvormer technologie en het complete Power Management System om de aandrijvingen te leveren. Een controlepaneel met weergave van de relevante informatie en een elektrische opslageenheid zal het aanbod complete maken. 

  De expertise van Sandfirden Technics op het gebied van scheepvaart gecombineerd met de ervaring en knowhow van Liebherr in maritieme en mijnbouw sector vormt een solide basis voor succesvolle samenwerking.

  Wij ontmoeten u graag op stand 7080. Voor informatie kunt u contact met opnemen met Mr. Erik de Wit.

  Evenementen