LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Doel, kwaliteit en kracht

  Ons doel, altijd de slimste oplossing!

  Sandfirden Technics heeft zich ten doel gesteld klanten te voorzien van hoogst betrouwbare apparatuur op basis van duurzame technologie. Dat doen wij door topmerken te kiezen en daar onze engineering-, test- en servicekwaliteiten aan toe te voegen. Resultaat: hoogst mogelijke prestaties, laag energieverbruik, zekerheid van continuïteit in bedrijfsvoering en daadwerkelijke zorg voor milieu.

  Wij geven nooit op!

  Sandfirden Technics zoekt altijd naar de juiste oplossing. Ook al zou het moeite kosten om onze toeleveranciers te overtuigen van onze inzichten. U bent onze klant, wij zijn de Professionals in TOP Performance. Dus zorgen wij ervoor dat het werkt zoals ú wilt.

  Onze producten doen wat wij beloven!

  De producten van Sandfirden Technics doen wat ze moeten doen en blijven dat doen, omdat ze betrouwbaar en duurzaam zijn. En zo is ook ons zakendoen. Wij zijn oprecht, streven altijd naar wederzijds vertrouwen en hechten veel waarde aan langdurige relaties.

  Kwaliteit is àlles of niets!

  Voor ons is er geen tussenweg. Iets werkt niet, of het werkt perfect. De experts van Sandfirden Technics doen hun uiterste best om technisch het optimale te bereiken en uw verwachtingen te overtreffen. Wij beschikken over een eigen afdeling ontwikkeling, een eigen werkplaats en een eigen proefstand waar onder vollast getest wordt. Wát wij doen, doen wij goed.

  Sterker nog, wij blijven onze diensten voortdurend versterken en verbeteren. En richten ons daarbij onvoorwaardelijk op behoud van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid in onze dienstverlening.

  Kennis maakt het verschil!

  Voorbeeld: een scheepsgeneratorset bestaat uit een dieselmotor en een generator. Die twee ‘knoop’ je niet zomaar aan elkaar. Daarvoor is kennis, vaardigheid en creativiteit nodig, en systemen waarmee zo’n set nauwkeurig regelbaar is, bewaakt wordt en de prestaties afleesbaar zijn. Bij een Sandfirden Technics scheepsgeneratorset zit alles in één keer goed. Het is: starten en verder geen omkijken naar.

   

  Onze kracht, alles eruit halen wat erin zit!

  De kracht van Sandfirden Technics ligt in het optimaal benutten van technische eigenschappen en prestaties van producten. En dat voor lange duur.

  TOP performance!

  Vooraf overleggen wij altijd met u wát u precies verwacht. Welke aanpassing eventueel noodzakelijk is en komen dan gegarandeerd met een oplossing die hier volmaakt op aansluit. Daar kunt u op vertrouwen. Gecertificeerd voor TOP-prestaties.

  ISO9001-BV

  Meer over ons

  Doel, kwaliteit en kracht

  Vacatures en stages

  Milieu

  Certificaten

  Medewerkers

  Downloads

  Vertegenwoordigingen

  Sandfirden Portal