LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Vertegenwoordigingen

  Scheepseigenaren kiezen Scania motoren omdat ze geen risico's willen nemen. Een onovertroffen betrouwbaarheid is van doorslaggevend belang. Sandfirden Technics staat al jarenlang voor een trefzekere levering en service.

  Het Scania merk staat voor hoge kwaliteit en operationele efficiency. Scania’s producten en diensten zijn ontworpen om gebruikers van de motoren een zo hoog mogelijk rendement op zijn activiteiten te bezorgen. Voor veel klanten, voor wie een hoog vermogen en lage bedrijfskosten de hoogste prioriteit hebben, zijn de motoren van Scania dan ook de eerste keus.

  Scania bouwt motoren voor industriële en maritieme toepassingen, die worden gebruikt voor voortstuwing, vermogensgeneratie, en pomp- en boegschroefaandrijving. Dankzij de door Scania zelf ontwikkelde systemen voor motormanagement (EMS) en emissieregeling leveren deze motoren een maximale prestatie en een minimale uitstoot.


  AGCO POWER Inc. Voorheen SisuDiesel, is een fabrikant van betrouwbare dieselmotoren voor industriële machines, maritieme toepassingen en generatoren. In 2008 besloot de Finse motorenfabrikant de complete productie en certificering van haar diesels voor maritieme toepassingen bij Sandfirden Technics onder te brengen. Zo’n 95% van de AGCO Sisu Power dieselmotoren, die volgens de CCR2- en IMO-normen zijn gecertificeerd, wordt toegepast in dieselgeneratorsets.


  Door de jaren heen heeft Dresser-Rand vloten voorzien van voortstuwings- en hulpapparatuur in overeenstemming met de meest veeleisende emissienormen. Haar voortstuwings- en hulpmotoren bieden een sterk, robuust ontwerp, dat voldoet aan de IMO Tier 2 en CCNR2. Deze scheepsmotoren zijn zeer betrouwbaar en gemakkelijk te installeren en onderhouden. Met dit milieuvriendelijke ontwerp bent u verzekerd van een lange levensduur.
  De Spaanse motorfabrikant heeft in december 2014 besloten Sandfirden Technics te benoemen als haar vertegenwoordiger in de Benelux voor Guascor® scheepsmotoren.


  Thordon ontwerpt en produceert een compleet assortiment van hoogwaardige, milieuvriendelijke, polymeer glijlagers. De lagers zijn bestemd voor de scheepvaart, de pomp-, hydro-turbine-, offshore- en andere industriële markten. Van watergesmeerde schroefaskoker- en roerlagers voor schepen tot vetvrije poortlagers, biedt Thordon innovatieve niet milieu vervuilende lageroplossingen, die voldoen aan de technische eisen van uw aanvraag.


  Optimarin is een 25-jarige pionier in de industrie en is altijd een van de leiders om innovatieve oplossingen op de markt te brengen die werkt. Het bedrijf nadert 1000 verkochte Ballast Water Treatment systemen, en nog belangrijker, meer dan de helft van deze systemen zijn al aan boord van schepen geïnstalleerd en in bedrijf. Optimarin levert niet alleen een goedgekeurd systeem in overeenstemming met alle internationale voorschriften voor de behandeling van ballastwater, maar levert ook klanttevredenheid met een systeem dat echt werkt en grondig in de praktijk is bewezen.


  Becker Marine Systems is wereldwijd bekend op het gebied van high performance state-of-the-art roeren en nozzle systemen. Met een ervaring van meer dan 69 jaar en het aantal producten geïnstalleerd op meer dan 8.000 schepen wordt een betrouwbare leverancier geselecteerd. Becker werkt samen met diverse internationale industrieën en andere partners om samen nog betere producten te ontwerpen. Alle roerprofielen en configuraties worden aangepast aan de eisen van de opdrachtgever.


  Meer over ons

  Doel, kwaliteit en kracht

  Vacatures en stages

  Milieu

  Certificaten

  Medewerkers

  Downloads

  Vertegenwoordigingen

  Sandfirden Portal