LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Een robuust antwoord op de maritieme uitdaging

  Multifunctioneel maritiem ondernemerschap biedt mogelijkheden om het economisch fundament van maritieme bedrijven te verbreden en te versterken. Wij zijn trots om als partner deel te nemen aan de groep van 20 bedrijven die gezamenlijk werken aan een volledig nieuw ontwerp, het innovatieve concept: Eko-Vation.

  Het is de duurzame ontwikkeling voor en door de Nederlandse visserijsector. Wij richten ons op de ontwikkeling van een multifunctioneel platform welke geschikt is voor verschillende maritieme marktsegmenten. Het platform is ontworpen met functionaliteiten voor windfarm support, offshore support, duik support, inspectie en marien onderzoek. Het nieuwe platform kan eenvoudig kan worden aangepast aan de veranderde wensen en eisen van gebruikers. Daarnaast is er rekening gehouden met het gegeven dat een hogere snelheid voor een grotere flexibiliteit zorgt.

  Eko-Vation is daarom hét antwoord op een grote maritieme uitdaging. In 2015 zal het modulaire schip gepresenteerd worden.  Een multifunctioneel platform dat in een dag omgebouwd kan worden voor  verscheidende activiteiten op zee: Eko-Vation.

  Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkeling? Kijk eens op www.eko-vation.com

  Evenementen