LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Industrie diesel- en gasmotoren en -generatorsets

  Wereldwijde levering

  Een industriële motor van Sandfirden Technics is leverbaar in een diesel- of gasuitvoering tegen een zeer concurrerende prijs en wereldwijde snelle levering.

  Een generatorset van Sandfirden Technics bestaat uit een 4-takt verbrandingsmotor én een generator. Het exact linken van motor en generator is waar het om gaat. Kennis, creativiteit en vaardigheid is nodig opdat de set volledig geschikt is voor de toepassing. Dat is de kracht van Sandfirden Technics. Het programma omvat zowel standaard sets als op maat gemaakte combinaties, eventueel met een geluid reducerende omkasting, eventueel met radiateur koeling. De generatorset is leverbaar in een diesel- of gasuitvoering tegen een zeer concurrerende prijs en wereldwijde snelle levering.

  Naast diesel: ook biogas
  De steeds strenger wordende emissie eisen en stijgende kosten van dieselolie maken het interessant om biogas als hoofdbrandstof te onderzoeken. En dat kan! Sandfirden Technics heeft, wat biogas betreft, al veel kennis in huis. Kan dus ook adviseren over toepassingen en de speciale veiligheidsmaatregelen die hierbij gelden.

  Bewezen prestaties
  Met industriële diesel- en gasmotoren van Sandfirden Technics is een breed scala aan oplossingen beschikbaar. De industriële motoren en generatorsets leveren de betrouwbaarheid en hoge specifieke prestaties die u kunt verwachten om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren.

  Topmerken
  Sandfirden Technics gebruikt uitsluitend TOP fabrikanten zoals Scania uit Zweden en Agco Power uit Finland.

  Certificaten
  Elke motor en set worden uitvoerig getest in ons testcentrum in Den Oever. Vertegenwoordigers van gerenommeerde classificatiebureaus en de (eind)klanten zijn hierbij aanwezig zodat meteen alle benodigde veiligheid-, materiaal- en emissiecertificaten beschikbaar komen.

  Engine Management System
  Het door Sandfirden Technics in eigen huis ontworpen besturingskast, controleert, bestuurt en beschermt de generatorset voortdurend. Dé garantie voor topprestaties en betrouwbaarheid.

  Monitoring op afstand
  Speciaal voor gebruikers van onze motoren en generatorsets in de glastuinbouw biedt Sandfirden Technics een extra service waarbij de juiste werking van de set automatisch en continu wordt gecontroleerd vanuit de centrale in Den Oever. Deze service is onderdeel van een onderhoudscontract.

  Sandfirden Technics is overal!
  De motoren en generatorsets van Sandfirden Technics vindt u overal ter wereld. Grondverzet, tuinbouw en utiliteitsbouw.

  Met onze 24/7 service en een ruim aanbod van reserveonderdelen, is een lange levensduur van de diesel- en gasmotor en
  -generatorset gegarandeerd.

  Laat u via +31 (0)227 513613 met de juiste persoon doorverbinden, of bel of mail rechtstreeks naar:

  Gaeonn Meyer
  Account Manager Industrie
  Tel.: +31 (0)227 513623
  E-mail: g.meyer@sandfirden.nl


  logo_agco

  logo_sgi-sandf

  Al onze producten

  Marine diesel en gas generatorsets

  Thordon lagers marine

  Marine dieselmotoren

  Optimarin

  Industrie motoren en generatorsets

  Becker Marine Systems

  Thordon lagers industrie