LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Ontmoet Sandfirden Technics tijdens Aqua Nederland 2022

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op
  Aqua Nederland

  Wanneer: 15-17 maart 2022
  Waar: Evenementenhal Gorinchem
  Stand no.: D.126
  Aanmelden: Online registratie

  Thordon biedt betrouwbare, kosteneffectieve niet-metalen lageroplossingen voor een scala aan industriële toepassingen, waaronder pomp-, waterkracht-, riolerings-, en waterbehandelings-systemen. Oorspronkelijk ontwikkeld als een hoogwaardig, watergesmeerd pomplager, bieden Thordon-lagers een uitstekende slijtvastheid, minder geluid en lage bedrijfswrijving, terwijl ze een betrouwbaar, duurzaam, milieuvriendelijk alternatief vormen voor vet- en oliegesmeerde lagers.

  Op 15, 16 en 17 maart 2022 vindt Aqua Nederland plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

  Sandfirden Technics is exclusief Thordon agent voor de gehele Benelux en tijdens de Aqua Nederland informeren wij u graag over de mogelijkheden.

  Wij verheugen ons erop u op onze stand D126. Voor een snelle toegang tot Aqua Nederland kunt u zich hier eenvoudig registeren. Wilt u alvast een afspraak maken? Neem dan contact op met Willem Noor, Accountmanager Thordon, via sales@sandfirden.nl.

  Aqua Nederland stand D.126 Sandfirden Technics bezoek onze stand

  Evenementen