LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Ontmoet Sandfirden Technics tijdens Aqua Nederland Vakbeurs 2018

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op Aqua Nederland Vakbeurs

  Wanneer: 13-15 maart 2018
  Waar: Evenementenhal, Gorinchem
  Stand no.: L.114
  Aanmelden: Online registratie

  Na een succesvolle deelname vorig jaar zal ook in 2018 Sandfirden Technics weer deelnemen aan Aqua Nederland Vakbeurs, dé waterbeurs van Nederland. Aqua Nederland Vakbeurs is dé inspiratiebron voor de gehele waterbranche. De nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, -management en -technologie komen aan bod.

  Sandfirden Technics is exclusief Thordon agent voor de gehele Benelux. Thordon Bearings Inc. ontwerpt en produceert milieuvriendelijke kunststof glijlagers.

  Thordon industriële lagers zijn onder andere ontwikkeld om te gebruiken in drinkwatersystemen, bij distributie van drinkwater en verticale pompinstallaties. Uitermate geschikt dus om u tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs over te laten informeren.

  Thordon Industrial Bearings family 2016
  Thordon wérkt!
  De lange levensduur  van Thordon lagers maar zeker ook de uitgebreide voorraad die wij aanhouden, zorgen ervoor dat Sandfirden Technics met Thordon lagers al jarenlang succesvol is in de pomp- en baggerindustrie, duurzame energie opwekking en  maritieme en industriële sector.

  Wij ontmoeten u graag op stand L.114. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Willem Noor en Chris Kuut.

  Evenementen