LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Ontmoet Sandfirden Technics tijdens Energy Decentral 2018

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op Energy Decentral Hannover

  Wanneer: 13-16 november 2018
  Waar: Hannover Messe, Duitlsand
  Stand no.: Hal 24, A11
  Aanmelden: Online registratie

  Na een succesvolle deelname in 2016 zal Sandfirden Technics ook dit jaar weer aan Energy Decentral deelnemen. Deze internationale vakbeurs voor de innovatieve energievoorziening biedt experts en investeerders een uitgebreid overzicht van producten en diensten op dit dynamisch groeiende markt. Energy Decentral heeft zich in de loop der jaren gevestigd tot het belangrijkste platform voor gedecentraliseerde energiesystemen.

  GasLine GLC621C getest

  Sandfirden Technics zal in samenwerking met haar agent voor Industrial Gas Products in Duitsland een complete GasLine gasgeneratorset showen. Deze GLC 621 C generatorset met een vermogen van 250 kWe is uitermate geschikt voor toepassing binnen de Duitse flex regeling en is volledig BDEW gecertificeerd. De betrouwbaarheid en het hoge rendement van 44% van de SGI-13 gasmotor ‘powered by Scania’ is ongeëvenaard.

  Deze SGI-13 ‘powered by Scania’ gasmotor is de basis voor het nieuwe type SGC-13. Begin dit jaar introduceerde Sandfirden Technics deze 100% gasmotor met lucht-lucht intercooler als vervanging voor de 12-liter dual fuel SGI-12 gasmotor. De nieuwe SGC-13 is één op één uitwisselbaar met de bestaande dual fuel SGI-12, levert hetzelfde vermogen maar dan met één brandstof.

  Laat u op onze stand 24A11 informeren over de mogelijkheden.

  Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met afdeling Verkoop.

  Evenementen

 • Pumps-Valves-SFT