LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Ontmoet Sandfirden Technics tijdens Europort 2017

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op Europort 2017

  Wanneer: 7-10 november 2017
  Waar: Ahoy, Rotterdam
  Stand no.: Hal 1, 105
  Aanmelden: Online registratie

  Europort2017banner_exhibitor

  Sandfirden Technics zal deelnemen aan de 38e editie van Europort, van 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy. Europort behoort tot de top van toonaangevende maritieme beurzen in de wereld en is een 'must’ voor iedereen die voorop wil blijven lopen in de internationale maritieme industrie. En wij zijn erbij.

  We zullen deskundig advies geven over ‘groene’ gasmotoren en gasgeneratorsets powered by Scania en Agco Power en Guascor, die aan alle eisen voldoen voor de maritieme industrie. Ook onze Thordon experts zijn aanwezig om u te informeren over milieuvriendelijke kunststof glijlagers, die zich handhaven in situaties waar een hoge ontwerpbelasting, puntbelasting of abrasieve deeltjes voorkomen.

  Sandfirden Technics op Europort 2017 SGI16M gas generatorset SGI-7 gas engine Scania Agco Liebherr

  Sandfirden Technics’ mede exposant Scania toont haar brede range aan duurzame en krachtige oplossingen voor maritieme toepassingen. Scania's recente toevoeging aan haar scala van maritieme motoren, die voldoen aan de IMO Tier III emissie wetgeving, zal worden tentoongesteld . De emissie norm wordt behaald, omdat gebruik wordt gemaakt van Scania's Selective Catalytic Reduction (SCR) technologie die intern is ontwikkeld. Ondersteund door het grote Scania service netwerk dat momenteel meer dan 1.900 servicepunten over de hele wereld omvat. Tevens wordt Scania's high-power range getoond, dat gebruik maakt van de common-rail XPI brandstofinjectietechnologie. Voor het eerst gebruikt bij Scania’s truck motoren in 2007. Inmiddels ook toegepast op 13-liter en 16-liter motoren voor maritieme toepassing, waardoor klanten en gebruikers hoge betrouwbaarheid en lange levensduur wordt geboden.

  Samen met Liebherr Components zet Sandfirden Technics complete oplossingen voor voortstuwingssystemen in de schijnwerpers, waaronder de Liebherr storage unit, schakelkast en een powered by Scania SGI-16M marine multi speed gas generatorset met elektrisch aandrijfsysteem.

  Ervaar zelf en bezoek ons op stand 1.105. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via sales@sandfirden.nl.

  Evenementen