LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Ontmoet Sandfirden Technics tijdens Europort 2019

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op Europort

  Wanneer: 5-9 november 2019
  Waar: Ahoy Rotterdam
  Stand no.: 1.105
  Aanmelden: Online registratie

  Van 5 t/m 8 november 2019 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen. Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen. En zoals gewoonlijk zijn wij erbij.

  We zullen deskundig advies geven over ‘groene’ gasmotoren en -generatorsets powered by Scania en Agco Power, die aan alle eisen voldoen voor de maritieme industrie. Ook onze Thordon experts zijn aanwezig om u te informeren over milieuvriendelijke kunststof glijlagers, die zich handhaven in situaties waar een hoge ontwerpbelasting, puntbelasting of abrasieve deeltjes voorkomen.

  Sandfirden Technics toont Scania’s brede range aan duurzame en krachtige oplossingen voor maritieme toepassingen. Scania's maritieme motoren, die voldoen aan de IMO Tier III emissie wetgeving, zal worden tentoongesteld . De emissie norm wordt behaald, omdat gebruik wordt gemaakt van Scania's Selective Catalytic Reduction (SCR) technologie die intern is ontwikkeld. Tevens wordt Scania's high-power range getoond, dat gebruik maakt van de common-rail XPI brandstofinjectietechnologie.

  De Scania EU Stage V-motorreeks voldoet niet alleen aan de eisen van de wetgeving op het gebied van emissieniveaus, maar doet dit met een lager brandstofverbruik, lagere operationele kosten en minder gevolgen voor het milieu. De reeks, die bestaat uit 9- en 13-liter lijnmotoren en 16-liter V8-motoren, wordt geleverd met vermogens van 222-528 kW (250-605 kVA) voor generatortoepassingen. De EU-stage V motoren bieden een indrukwekkend koppel en een geweldige motorrespons, wat extra flexibele prestaties geeft én een lager brandstofverbruik.

  Scania SCR IMO Tier III EU Stage V Liebherr

  Samen met Liebherr Components zet Sandfirden Technics complete oplossingen voor voortstuwingssystemen in de schijnwerpers, waaronder de Liduro schakelkast.

  Becker Marine Systems is wereldwijd bekend op het gebied van high performance state-of-the-art roeren en nozzle systemen. Met jarenlange ervaring en het aantal producten geïnstalleerd op meer dan 8.000 schepen is Becker Marine Systems een betrouwbare leverancier en werkt samen met diverse internationale industrieën en andere partners om samen nog betere producten te ontwerpen.

  Ervaar het zelf en bezoek ons op stand 1.105.

   

  Evenementen