LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Ontmoet Sandfirden Technics tijdens Europort 2021

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op Europort

  Wanneer: 2-5 november 2021
  Waar: Ahoy, Rotterdam
  Stand no.: 1.105
  Aanmelden: Online registratie

  Na een onzekere periode vanwege Covid19 doet het Europort Team er alles aan om van 2 t/m 5 november een veilig en gastvrij Europort 2021 te organiseren. Tijdens deze 40e editie zullen weer veel inspirerende en positieve exposanten en bezoekers aanwezig zijn, klaar om elkaar weer te ontmoeten. En we zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Sandfirden Technics deel zal uitmaken van deze speciale editie.

  We zullen deskundig advies geven over Scania IMO Tier III en EU Stage V motoren en hybride oplossingen en nieuwe Agco Power IMO Tier III motoren, die aan alle eisen voldoen voor de maritieme industrie. Ook onze Thordon experts zijn aanwezig om u te informeren over milieuvriendelijke kunststof glijlagers, waaronder het Compac systeem met roterende schroefas.

  Sandfirden Technics toont Scania’s brede range aan duurzame en krachtige oplossingen voor maritieme toepassingen; SGI-16M gas motor met gasstraat, OceanLine marine gensets, EU Stage V marine motoren en ‘Electrified Power Systems’.

  De Scania EU Stage V-motorreeks voldoet niet alleen aan de eisen van de wetgeving op het gebied van emissieniveaus, maar doet dit met een lager brandstofverbruik, lagere operationele kosten en minder gevolgen voor het milieu. De emissie norm wordt behaald, omdat gebruik wordt gemaakt van Scania's Selective Catalytic Reduction (SCR) technologie die intern is ontwikkeld.

  Ervaar het zelf en bezoek ons op stand 1.105.

   

  Evenementen