LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Ontmoet Sandfirden Technics tijdens RioleringsVakdagen 2020

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op RioleringsVakdagen

  Wanneer: 16-18 juni 2020
  Waar: Evenementenhal Gorinchem
  Stand no.: D126
  Aanmelden: Online registratie

  Op 16, 17 en 18 juni 2020 vindt de 11e editie plaats van RioleringsVakdagen in Evenementenhal Gorinchem. De beurs met focus op rioolbeheer en stedelijk watermanagement wordt wederom in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs georganiseerd.

  Riolering en afvalwater kunnen op zijn zachtst gezegd een zware omgeving zijn voor bussen. Traditionele bussen die continu werken in deze vuile, schurende beladen vloeistofomstandigheden, laten vaak voortijdige slijtage zien, die leidt tot een korte levensduur van de lagers. Dit is niet het geval met Thordon-lagers. Als ideale vervanging voor gesmeerd ijzer, ingevette bronzen bussen, evenals rollagers, kunnen Thordon vetvrije bussen worden gevonden in een aantal toepassingen, waaronder pompen, transportbanden, zeven, trommels, flocculators, beluchters en grit tanks. De riool- en afvalwaterdragende kwaliteiten van Thordon werden specifiek ontwikkeld om de betrouwbaarheid en prestaties van apparatuur die in deze zware omstandigheden werkt te verbeteren. Een verbetering van de lagerprestaties kan de onderhoudskosten en de bijbehorende stilstandtijd aanzienlijk verlagen in vergelijking met traditionele lageroplossingen.

  Thordon wérkt!

  De lange levensduur van Thordon lagers maar zeker ook de uitgebreide voorraad die wij aanhouden, zorgen ervoor dat Sandfirden Technics met Thordon lagers al jarenlang succesvol is in de pomp- en baggerindustrie, duurzame energie opwekking en  maritieme en industriële sector.

  Sandfirden Technics is exclusief Thordon agent voor de gehele Benelux en tijdens de RioleringsVakdagen informeren wij u graag over de mogelijkheden. Wij verheugen ons erop u op onze stand D126. Wilt u alvast een afspraak maken? Neem dan contact op met Willem Noor, Accountmanager Thordon, via sales@sandfirden.nl.

  RioleringsVakdagen_Aqua_Nederland_Vakbeurs_2020

  Evenementen