LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Ontmoet Sandfirden Technics tijdens Shipping Technics Logistics 2021

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op
  Shipping Technics Logistics

  Wanneer: 21-22 sept 2021
  Waar: Messe Kalkar
  Stand no.: 131
  Aanmelden: Online registratie

  In september dit jaar zal Sandfirden Technics deelnemen aan Shipping Technics Logistics, dé enige vakbeurs voor binnenscheepvaart in Duitsland. Duitse en Nederlandse bedrijven presenteren hun nieuwste producten, trends, innovaties en diensten van de complete maritieme branche.

  Sandfirden Technics introduceert tijdens Shipping Technics Logistics 2021 de Scania EU Stage V 13 liter motor voor de maritieme markt.

  Voor de ontwikkeling van deze nieuwe motor heeft Sandfirden Technics gebruik gemaakt van de gecertificeerde Scania EU Stage V industriemotor. Met zijn modulair ontwerp biedt de motor een eenvoudige installatie voor de motorfabrikant evenals eenvoudig toegang tot dagelijkse controles voor de technicus. De motor kan worden uitgerust met vele accessoires zoals luchtreinigers, PTO’s , uitlaatkoppelingen en vliegwiel om voor een verscheidenheid aan installaties toepasbaar te zijn. De basis van de techniek ligt bij het Euro 6 concept van Scania; een dieseloxidatiekatalysator, een selectieve katalysatorreductie-eenheid en een dieseldeeltjes filter. Een beproefde en brandstofzuinige oplossing.

  Deze maritieme Scania DC-13 motorfamilie is beschikbaar in vier uitvoeringen met een vermogensrange tussen 250 en 400 kWm.

  Scania DC-13 EU Stage V

  Inmiddels is ook de ontwikkeling van de Scania DC-16 EU Stage V motor in een vergevorderd stadium. En het zal niet lang duren, voordat ook deze uitvoering beschikbaar is.

  Tijdens Shipping Technics Logistics informeren wij u graag over de mogelijkheden. Wij verheugen ons erop u op onze stand 131 te ontmoeten Wilt u alvast een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via  sales@sandfirden.nl.

  Shipping Technics Logistics 2021

  Evenementen