LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Scania IMO Tier III oplossing demonstratie in Den Oever

  Scania IMO Tier III en Green Award presentatie en demonstratie in Den Oever

  Op uitnodiging van Sandfirden Technics heeft de heer Michael de Clerq van Scania afgelopen donderdag 8 december een presentatie en demonstratie gegeven over de werking van een Scania DI-13 IMO Tier III oplossing.

  De 13- en 16-liter serie scheepsmotoren zijn de eerste Scania scheepsmotoren met uitlaatgassen nabehandeling. Het SCR systeem is een door Scania zelf ontwikkeld systeem en onderscheidt zich door het zeer compacte en modulaire ontwerp; een regelsysteem dat geïntegreerd is in het motormanagement systeem en daardoor eenvoudig te installeren aan boord. Ander voordeel is dat motor- en uitlaatsysteem als geheel zijn gecertificeerd. Door jarenlange ervaring met het Scania SCR systeem in automotive en industriële toepassingen kunnen we spreken van ‘proven technology’.

  Aanvullend hierop heeft de heer Jan Fransen uitleg gegeven over het Green Award certificaat. Het keurmerk is ingevoerd om de kwaliteit van zee- en binnenvaartschepen te bevorderen. De voordelen voor de extra schone en extra veilige schepen zijn o.a. verbetering van imago, verbeterde positie bij ladingverwerving en financiële bijdragen van een bank.

  Al met al veel belangstelling voor deze interessante dag bij Sandfirden Technics in Den Oever.

  Evenementen