LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Scheepsmotoren Event 2020 gaat digitaal

  Sandfirden Technics heet u van harte welkom op Online Scheepsmotoren Event

  Wanneer: 10-12 juni 2020
  Tijd: 10:00-12:00 uur
  Hoe: Online
  Aanmelden: Online registratie

  Tijdens het online Scheepsmotoren Event 2020 staat de scheepsmotor centraal, het hart van de binnenvaart. Stage V, Green Deal, certificering, nabehandeling, alternatieve brandstoffen en emissiewetgeving zijn nu actueler dan ooit!

  Sandfirden Technics BV zal hierbij aandacht besteden aan een exclusief voor de binnenvaart gemariniseerde SCANIA EU Stage V-motor. Deze Scania 13 liter motor voldoet niet alleen aan de eisen van de wetgeving op het gebied van emissieniveaus, maar doet dit met een lager brandstofverbruik, lagere operationele kosten en minder gevolgen voor het milieu.

  DC-13 EU_StageV powered by Scania certified engines Inland Waterways

  Vermogensrange voor voortstuwing 257 – 405 kW, voor generatorsets 257 – 397 kW bij 1500 omw.min. en 257- 404 kW bij 1800 omw.min.

  Sandfirden Technics is uw partner voor levering van Scania motoren en/of RiverLine generatorsets, powered by Scania. Voor zowel nieuwbouw als refit projecten dan wel hermotorisering van bestaande schepen. Al dan niet aan haar eigen kade in Den Oever of bij een van de bedrijven uit haar eigen netwerk in uw regio.

  Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Erik de Wit of Jesse-Pieter Kolk via sales@sandfirden.nl.

   

  Evenementen