LANGUAGE:
 • Nederlands
 • English
 • Unieke roadshow van Optimarin en Sandfirden Technics

  Unieke roadshow van Optimarin en Sandfirden Technics

   

  Nu we elkaar vanwege Covid-19 niet kunnen ontmoeten tijdens de gebruikelijke beurzen en evenementen heeft Sandfirden Technics in samenwerking met Optimarin een manier gevonden om u toch op een originele manier te kunnen informeren over Optimarin ballastwater behandelingssystemen.

  Optimarin heeft afgelopen oktober een nieuw type approval certificaat ontvangen voor al haar OBS modellen en voldoet hiermee aan de nieuwste IMO regelgeving. Dit was eveneens een goede gelegenheid om een aantal nieuwe functionaliteiten aan het systeem toe te voegen. Onder andere automatische flow control om ook met slechte waterkwaliteit een goede waterbehandeling te behouden en een nieuw type flow pressure valve die nog sneller en nauwkeuriger werkt en tegelijkertijd kleiner en lichter is. Tijdens de roadshow tonen we het nieuwe systeem en geven we toelichting over de extra functies.

  Wij komen bij u langs!
  In de periode 18 januari t/m 5 februari 2021 rijden we een aantal dagen met een Optimarin showmodel door Nederland met uitzondering van de eilanden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, de gewenste data en bezoekadressen (dit mag ook een huisadres zijn) komen wij op voldoende afstand, volkomen veilig bij u op bezoek.

  Bent u geïnteresseerd?
  Meld u dan hier aan, dit kan tot uiterlijk 28 december 2020!

  Evenementen