Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Luxe jachtbouw.

Precisie, kwaliteit en een schoon milieu

Sandfirden biedt een serie scheepsmotoren die geschikt zijn als voorstuwing of generatorset in luxe jachten. Deze leveren wij in dieselelektrische, noodstroom of hybride opstellingen. De motoren van Scania en AGCO Power staan bekend om het compacte en lichte ontwerp met een hoog vermogen, lange levensduur en een laag brandstofverbruik. Deze kenmerken maken het een populaire keuze voor jachteigenaren. Door het gebruik van een in-huis ontwikkeld nabehandelingssysteem ontstaat een schone verbranding en voldoen we aan de hoogste milieu eisen. De Sandfirden oplossingen zijn volledig gecertificeerd leverbaar volgens gangbare classificaties instanties.

Generatorsets in de meest luxe uitvoering

Sandfirden is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte generatorsets met vermogens variërend van 60 tot 750 kVA. Afhankelijk van de vermogensbehoefte en de wensen van de klant zijn er tal van verschillende opties mogelijk. Zo kunnen de motoren en generatorsets in elk gewenste kleur besteld worden. Daarnaast hebben we op maat gemaakte geluid absorberende omkasting en een dubbel flexibele opstelling om het geluidniveau te reduceren. Een plug en play oplossing met een opgebouwd nabehandeling, roetfilter of warmteterugwinning systeem is daarbij mogelijk om de installatie eenvoudiger aanboort te maken.

Vraag advies
 • Referentie

  SVEA Zeiljacht (Vitters) | DI13 081M

 • Referentie

  RAGNAR  (ICON Yachts)
  2x generatorsets OL 621 C - OL 412 D

 • Referentie

  ALEA Zeiljacht (Vitters) | 2x DI16 080M

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram