Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Luxe jachtbouw.

Precisie, kwaliteit en een schoon milieu

Sandfirden biedt een serie scheepsmotoren die geschikt zijn als voortstuwingsmotor of generatoren in jachten. Deze leveren wij in een dieselelektrische, noodstroom of hybride opstellingen. De motoren van Scania en AGCO Power staan bekend om het compacte en lichte ontwerp met een hoog vermogen, laag brandstofverbruik en een lange levensduur. Deze kenmerken maken het een populaire keuze voor jachteigenaren. De Scania of AGCO Power motoren zorgen voor een schone verbranding doormiddel van het compacte nabehandelingssysteem, daardoor voldoen ze aan de hoogte milieu eisen. De Sandfirden oplossingen zijn volledig gecertificeerd leverbaar volgens gangbare classificaties instanties.

Vraag advies

Generatorsets in de meest luxe uitvoering

Sandfirden is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte generatorsets met vermogens variërend van 60 tot 750 kVA. Afhankelijk van de vermogens behoefte en de wensen van de klant zijn er tal van verschillende opties mogelijk. Zo kunnen de motoren en generatorsets in elk gewenste kleur besteld worden en is de meest gewilde optie om de generatorsets in een geluiddichte omkasting en dubbel flexibel te installeren om de rust aan boord te bewaren. Een plug en play oplossing met een opgebouwde nabehandeling of warmte terugwinning systeem is daarbij mogelijk om de installatie eenvoudiger te maken.
 • Referentie

  SVEA Zeiljacht (Vitters) | DI13 081M

 • Referentie

  RAGNAR  (ICON Yachts)
  2x generatorsets OL 621 C - OL 412 D

 • Referentie

  ALEA Zeiljacht (Vitters) | 2x DI16 080M

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram