...
Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Zeevaart.

Maritieme oplossingen

Al tientallen jaren past Sandfirden nieuwe technologieën en materialen toe op het gebied van scheepvaart. Door voortdurende innovatie en ontwikkeling zijn we in staat te voldoen aan de hoge milieu- en veiligheidsnormen.

Totaalpakket

Wij streven ernaar onze klanten te voorzien van een totaal pakket voor hun schepen. Onze innovatieve maritieme oplossingen omvatten boegschroeven, stuurmachines, generatorsets en motoren draaiend op verschillende brandstoffen.

We zijn een specialist in maatwerk

Onze ondersteunende diensten variëren van ontwerp en installatie tot daadwerkelijke inbedrijfname. We staan bekend om onze professionele aanpak en kwaliteit. Door jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd waarmee we maatwerkoplossingen kunnen leveren.

Wanneer je op zoek bent naar de meest innovatieve en betrouwbare maritieme oplossingen, neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Onze oplossingen
 • Tankers

  Tanker schepen hebben een krachtige motor nodig om hun ladingen efficiënt te kunnen vervoeren. Onze moderne dieselmotoren bieden de meest krachtige optie voor deze doeleinden. Ze hebben hoge prestatiekenmerken, waaronder lage emissie, goede brandstofbesparing en een lange levensduur. Dieselmotoren bieden ook een betere prestatie bij hogere druk en temperatuur, waardoor ze geschikt zijn voor het vervoeren van zware ladingen over grote afstanden.

 • Bulkschepen

  De marine motoren van Scania en AGCO Power staan bekend om hun robuustheid, betrouwbaarheid en continu vermogen. Ze bieden een uitstekend vermogen, responsiviteit en een compromisloos koppel, wat ideaal is voor bulkschepen. Deze motoren maken gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder sensoren, besturingssystemen en koppelregelingen, wat resulteert in betere prestaties en betrouwbaarheid.

 • Baggerschepen

  De motor, stuurmachine en generatoren van een baggerschip hebben allemaal hun eigen unieke functies en voordelen. De motor is verantwoordelijk voor het produceren van de meeste kracht om het schip te bewegen. De stuurmachine zorgt ervoor dat het schip zijn bewegingen nauwkeurig kan controleren. Tenslotte, de generatoren leveren stroom aan de elektrische systemen van het schip. Dit totaalplaatje kunnen we leveren.

 • Ferry's

  Met veel vermogen en betrouwbaarheid zorgen onze motoren voor ongeëvenaarde prestaties in primaire of back-up stroomvoorzieningen.

 • Containerschepen

  De generatoren voor containerschepen vormen een essentieel onderdeel van het mechanische systeem van het schip. Deze generatoren zijn verantwoordelijk voor het leveren van de elektrische energie die nodig is om de vereiste functionaliteit van het schip te verstrekken. We denken graag mee om zo tot een perfecte oplossing te komen.

 • Offshore

  We bieden betrouwbare oplossingen, specifiek voor de offshore-industrie. Onze motoren en generatoren zijn ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheidseisen en om een hoog prestatieniveau te behalen. Onze producten hebben een robuust ontwerp en zijn gemaakt met de beste materialen. En bovendien hebben onze technische specialisten een jarenlange ervaring met het werken aan offshore projecten. We staan garant voor kwaliteit en vertrouwen bij elke opdracht.