Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Binnenvaart.

Maritieme oplossingen

Onze energiesystemen van Scania en AGCO Power zijn geschikt zijn geschikt voor het aandrijven van zware schepen en zware hulptoepassingen.

Deze systemen worden gebruikt in maritieme toepassingen over de hele wereld. Ze reageren direct, hebben een indrukwekkende kracht-gewichtsverhouding en brandstofefficiëntie. De merken Scania en AGCO Power geven het gevoel van absoluut vertrouwen en betrouwbaarheid. Van patrouille- en visserijschepen tot veerboten voor passagiers en vrachtschepen.

Betrouwbare energieoplossingen

We leveren scheepsmotoren met vermogens van 74kW tot 882kW, evenals instrumentatie, nabehandelingssystemen en andere hierop aansluitende componenten. Deze kunnen worden gecombineerd met tal van transmissies, schroeven en achteruitversnellingen.

Ondersteunende diensten

Vanaf het ontwerp en het installeren tot het daadwerkelijk in bedrijf bedrijf nemen; Sandfirden levert het en is met Scania is met Scania en AGCO Power een betrouwbare combinatie voor zowel scheepswerven als scheepseigenaren.

Onze oplossingen
  • Referentie

    Sonora | Scania DC13 Stage V 450pk

  • Referentie

    Veridis Quo | Scania DC13 Stage V 350pk

  • Referentie

    Kreeft | 2x Riverline diesel generatorsets 400kWe

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram