Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Binnenvaart.

Scheepsmotoren en generatorsets voor de binnenvaart

Van scheepsmotoren tot dieselgeneratorsets met betrouwbare merken als Scania en AGCO Power is er altijd een juiste oplossing voor de binnenvaart. We leveren scheepsmotoren in een range van 74kW tot 882kW en dieselgeneratorsets 60kVA tot 750kVA. Bij Sandfirden bieden we maatwerkoplossingen of het nou gaat om patrouille- en visserijschepen, veerboten voor passagiers of vrachtschepen.

Stage V motoren

Door de strenge milieueisen moeten motoren voldoen aan een minimale uitstoot van deeltjes (PM) en stikstofoxiden (NOx). Onze Stage V motor zorgt dankzij het nabehandelingssysteem voor een NOx uitstoot kleiner dan 1gr/kWh. Ons SCR-systeem is compact en makkelijk te installeren in kleine ruimtes.

Maatwerk generatorsets

Wij kunnen generatorsets leveren die op diesel, LNG/CNG, methanol en bio- of synthetische brandstoffen zoals HVO of GTL draaien. Onze Riverline diesel generatorsets zorgen voor een stabiele stroomvoorziening aan boord van schepen en voldoen aan de gewenste emissienormen. Deze generatorsets zijn energiezuinig, onderhoudsarm en passen in verschillende scheepsafmetingen en -types. Een veelzijdige keuze voor uiteenlopende toepassingen.

Onze oplossingen
  • Referentie

    Sonora | Scania DC13 Stage V 450pk

  • Referentie

    Veridis Quo | Scania DC13 Stage V 350pk

  • Referentie

    Kreeft | 2x Riverline diesel generatorsets 400kWe

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram