Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Vacatures en stages.

Werken bij Sandfirden

Bij ons gaat iedereen met veel passie naar het werk. Personeel dat hier al meer dan 10 jaar werkzaam is, is geen uitzondering. Met een flexibele manier van werken en doorgroeimogelijkheden is hier genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.

We werken allemaal aan hetzelfde doel. Verduurzamen, innoveren, goede service, maar vooral met heel veel plezier naar je werk gaan.

Meewerkstage

Als stagiair ben je onderdeel van een afdeling en help je mee met dagelijkse werkzaamheden. Maar je krijgt ook een opdracht of een project waarvoor je zelf verantwoordelijk bent. Je bent voornamelijk uitvoerend aan het werk, daarnaast wordt meedenken binnen de organisatie zeer gewaardeerd.

Afstudeerstage

Tijdens deze stage verricht je een onderzoek voor Sandfirden Technics. Deze stage op HBO of WO niveau zal resulteren in een advies voor de organisatie. Het eindproduct is een onderzoeksverslag dat je aan belanghebbenden binnen de organisatie presenteert. Wij vinden het belangrijk dat er iets met de adviezen gedaan wordt. Jouw hulp bij de implementatie van de adviezen is essentieel!

Neem contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram