Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Visserij.

Duurzame Stage V motoren voor trawlers en kotters

Sandfirden biedt krachtige en compacte Scania Stage V motoren voor vissersschepen. Onze Stage V motoren zijn leverbaar in een 13- en 16-liter uitvoering. De 13-liter biedt een vermogensbereik van 253-398 kW. De 16-liter heeft een vermogensbereik van 402-512 kW. Beide motoren zijn uitgerust met een common-rail brandstof-inspuitsysteem dat zorgt voor een nauwkeurig brandstoftoevoer en een laag brandstofverbruik. 

Compact nabehandelingssysteem

Een bijkomend voordeel is het compacte ontwerp, waardoor deze motor gemakkelijk te installeren is in krappe ruimtes. Wij hebben altijd een passende oplossing of het nu gaat om de binnenvisserij, een Eurokotter aan de kust, de Noordzee of diepzee.

Onze oplossingen
  • Referentie

    WON50 | Scania DC13 Stage V

  • Referentie

    WR-289 | Scania DC13 310a

  • Referentie

    ZK-14 | Scania DI13 092M

De oplossing voor Natura 2000 gebieden

De Scania Stage V gecertificeerde motoren zijn de nieuwste toevoeging aan onze indrukwekkende productlijn. Door strenge milieueisen moeten motoren voldoen aan een minimale uitstoot van deeltjes (PM) en stikstofoxiden (NOx). De Stage V motor zorgt dankzij het compacte nabehandelingssysteem voor een NOx uitstoot kleiner dan <0,4gr/kWh. Dat is minder dan de gestelde eis.

Maximaal koppel bij een laag toerental

De Scania Stage V motor is een nieuw ontwikkelde motor met common rail injectie en variabele turbo geometrie. Door deze toevoegingen zijn we in staat om tot wel 34% meer koppel bij lage toerentallen te leveren. Het compacte nabehandeling systeem en BV type goedkeur zorgen ervoor dat de Scania een geschikte oplossing voor vele applicaties is.

Meer motoren
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram