Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Visserij.

Altijd het juiste vermogen

Sandfirden biedt krachtige en betrouwbare motoren voor vissersvaartuigen. Of het nu gaat om binnenvisserij, een Eurokotter aan de kust, de Noordzee of diepzee, wij hebben altijd een oplossing.

Duurzaam en robuust

De motoren zijn ontwikkeld met een unieke combinatie van innovatieve technologieën, robuustheid en duurzaamheid.

De oplossing voor Natura 2000 gebieden

De nieuwe Sandfirden Stage V-motor is de oplossing voor gebruik in Natura 2000-gebieden. Deze motor garandeert tot 60% minder stikstof dan de vastgestelde norm voor de visserij. Met een maximaal koppel van 2196 Nm bij 1100 tpm is deze motor 34% krachtiger dan een vergelijkbare DI13 scheepsmotor.

Onze oplossingen
  • Referentie

    WON50 | Scania DC13 Stage V

  • Referentie

    WR-289 | Scania DC13 310a

  • Referentie

    ZK-14 | Scania DI13 092M

De oplossing voor Natura 2000 gebieden

Onze Scania Stage V motoren zijn de nieuwste toevoeging aan onze indrukwekkende productlijn. Deze motoren zijn ontworpen voor lage emissies met een compact ontwerp dat voldoet aan de nieuwste milieu eisen. Door de strenge milieu eisen moeten motoren voldoen aan een minimale uitstoot van deeltjes (PM) en stikstofoxiden (NOx). Onze stage V motor zorgt dankzij nabehandelingssysteem voor een NOx uitstoot kleiner dan <1gr/kWh. Dat is minder dan de gestelde eis.

Maximaal koppel bij een laag toerental

Daarnaast biedt deze motor een maximaal koppel bij een laag toerental, tot wel 34% hoger dan een vergelijkbare DI13 marine motor. Ook het compacte ontwerp en het Bureau Veritas type goedkeur maakt het de meeste efficiënte Stage V motor van dit moment.

Meer motoren
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram