Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Krachtbronnen

voor de agricultuur.

Betrouwbare krachtbronnen

Sandfirden levert betrouwbare landbouwmotoren voor een breed scala aan landbouwmachines. Ontworpen met een duurzame constructie, lange onderhoudsintervallen en eenvoudig onderhoud ter plaatse. Met deze krachtigere machines kan meer worden geproduceerd. Met de AGCO Power en Scania motoren en hun befaamde hoge koppel krijgen de machines het vermogen dat ze nodig hebben.

Voldoet aan de strengste emissienormen

Industriemotoren van AGCO Power en Scania verleggen de grenzen als het gaat om prestaties, betrouwbaarheid en operationeel rendement. Er kan worden gekozen uit diverse motorvarianten en vermogens variërend van 75kW tot 556 kW. De behoefte aan een schoner vermogen neemt steeds meer toe. De motoren voldoen aan de strengste emissienormen. 

Meer informatie
  • Landbouwmachines

    Tijdens het oogstseizoen is een betrouwe krachtbron essentieel. Onze motoren bieden een uitstekende verhouding tussen vermogen, gewicht, brandstofefficiëntie en lage emissies.

  • Agrarische machines

    Een groot deel van de agrarische machines wordt alleen maar gebruikt tijdens het oogstseizoen, maar ook dagelijkse bezigheden in de sector vereisen goed werkende verbrandingsmotoren.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram