Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Product Training.

Kennis maakt het verschil

Gekwalificeerd personeel is de basis voor een effectief en efficiënt onderhoudssysteem van jouw machinepark. Onze kennis is bepalend voor de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur van je installaties.

Specifieke product- of maatwerk trainingen

Ons trainingsprogramma, dat betrekking heeft op de producten die we verkopen, bevat up-to-date kennis samen met de deskundigheid welke we in de loop der jaren in de praktijk hebben opgedaan.

Je leert door ervaren en trainen

Profiteer van de ervaring van erkende en gewaardeerde branche-experts. Meer leren betekent meer kennis en uiteindelijk meer succes.

Vraag advies

Trainers

Onze flexibele serviceorganisatie, ondersteund door diverse vertegenwoordigers, kunnen je snel en goed van dienst zijn. Of het nu gaat om montage, onderhoud of reparatie, zij kunnen dag en nacht helpen. Onze specialisten adviseren ook graag bij het onderhouden en optimaliseren van jouw installatie.

Tevens zetten zij graag alle ervaring en expertise in om jou middels een producttraining te voorzien van de informatie welke je nodig hebt voor onderhoud en eerste voorkomende reparaties van je machinerie.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator. Zij kan u meer vertellen over de trainingsmogelijkheden en -kosten verzorgd door Sandfirden Technics.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram