Contact
Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever
+31 (0)227 513 613
info@sandfirden.nl

Contactformulier

Contactformulier

Service en onderhoud

Onderdelen

Verkoop producten

Marktsegment
Marktsegment
Hier wil ik meer van weten . . .
Hier wil ik meer van weten . . .

Trainingen

Eerst testen, dan leveren.

Modern testcentrum

Elke generatorset die wij bouwen en elke nieuwe of gereviseerde verbrandingsmotor gaat eerst het testcentrum in voordat ze worden geleverd. Ons moderne testcentrum biedt de faciliteit om een scheepsmachinekamer of een industriële situatie exact na te bootsen op het gebied van koelingscapaciteit, voorstuwingsbelasting en elektrisch vermogen. Zo kunnen we een goede kwaliteit van onze producten garanderen.

Ruime capaciteit voor motoren en generatorsets

De hal is onderverdeeld in drie afzonderlijke testruimtes. Een ruimte voor het testen van motoren, één voor het testen van generatorsets en een afdeling voor duurtests.

Op de proefstand voor motoren kunnen eenheden tot 780 kWe worden getest. Op de proefstand voor generatorsets kunnen zes diesel- of gasmotoren tot 1200 kWe worden opgelijnd  en kunnen simultaan worden getest op zowel diesel als gas. Een derde proefstand wordt gebruikt voor het uitvoeren van duurtesten van single speed diesel- en gasmotoren.

Ook beschikbaar voor derden

Ook jij kunt gebruik maken van deze unieke faciliteiten waarbij elke proef altijd wordt afgesloten met goed gedocumenteerde testgegevens. 

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram